NIEUWS

FACEBOOK

RONIN COMBAT  SYSTEMS

jos robert ronin combat systems budo karate oostende

Ontwikkeld door Jos Robert (6e Dan karate WKF). Dit is karate waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld , namelijk Self-defence. Het doel is een praktische vechtkunst die voorziet in een realistische “No nonsens” combat-training, ontdaan van alle franje die eigen is aan sportcompetities. De focus ligt op wat er in “Real life” kan gebeuren en hoe erop te reageren. Dit is geen sport, dit gaat erom heelhuids uit een brutale confrontatie, gewapend of ongewapend te raken. Zowat alles is hierbij toegestaan.

 

TRAININGEN 

- vrijdag: van 19u00 tem 20u30

- 1 maal per maand is er een stage olv Jos Robert (grondlegger RCS) 

Deze stage is ook open voor niet-leden ongeacht hun federatie. Volg onze Facebook pagina om alle stage data te weten te komen.

 

LID WORDEN

Vanaf 16 jaar kan men deelnemen aan de ‘Ronin Combat System’ lessen. Je kan deelnemen aan 1 gratis proefles. Het lidgeld voor 1 jaar omvat alle trainingen binnen de club (incl. verzekering) + stages met Jos Robert georganiseerd door onze club.

 

LIDGELD

1-malige kost: €30,- verzekering (1 jaar geldig)

Optie 1: 10 beurten kaart = € 50,- (excl. verzekering)

Optie 2: 30 beurten kaart = € 100,- (excl. verzekering)

Dient cash betaald te worden in de club.

Deze kaarten kunnen meerdere jaren gebruikt worden, mits jaarlijkse vernieuwing verzekering. 

 

KLEDIJ 

Tijdens de lessen ‘Ronin Combat Systems’ raden wij aan om te trainen in een losse broek (jogging) of short met een t-shirt ofwel een kimono.